Betalen en tarieven

Tarieven

Hieronder vindt u de actuele lijst van prestaties, codes en tarieven vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit1.

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen tijdens een behandeling.

Op de rekening staat elke verrichting omschreven met een code aangevuld en de datum waarop de behandeling is uitgevoerd.

Aan elke code is een tarief gekoppeld dat is vastgesteld door het KNMT.

Betalen

Indien u bij CZ (iedereen), VGZ en IZZ (t/m 17 jaar) verzekerd bent en in aanmerking komt voor vergoeding van tandheelkundige behandelingen, declareren wij de nota rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Voor alle overige zorgverzekeraars geldt dat u de nota van ons krijgt thuis gestuurd of dat u de nota na behandeling mee naar huis neemt omdat wij geen contract met uw zorgverzekeraar hebben.

U kunt de nota dan aan ons overmaken via het banknummer dat op de faktuur vermeld staat en zelf de nota bij uw zorgverzekeraar indienen als u in aanmerking komt voor vergoeding van tandheelkundige behandelingen.

Wij vragen u om wijzigingen zoals adres, telefoonnummer, e mail adres of zorgverzekeraar zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

U kunt zich bij vele verzekeraars voor tandheelkundige zorg verzekeren. Graag verwijzen wij u voor informatie over verzekeringen en de verschillen in dekking naar www.allesoverhetgebit.nl.