Tandartspraktijk Wannijn. Perfecte zorg voor uw mond.

Het team van Tandartspraktijk Wannijn biedt u zorg, persoonlijke aandacht en adviezen voor uw mond en gebit. Want goede mondverzorging is belangrijk. Voor een eerste indruk en voor uw gezondheid.

Inschrijven bij onze praktijk

Wanneer kunt u bij ons terecht en voor welke behandelingen

Onze website biedt u informatie over onze tandartspraktijk, zoals openingstijden en de verschillende aspecten van de behandeling. En u vindt direct antwoord op vragen over de mondgezondheid. Van tandenpoetsen tot de inhoud van de diverse behandelingen.

Contactgegevens en spoedgevallen

Ons adres, openingstijden en informatie over de bereikbaarheid vindt u onder contact. In geval van spoed vindt u op een speciale pagina informatie en het spoedtelefoonnummer.

Patient worden

Tandartspraktijk Wannijn neemt nog patiënten aan. Neem contact met ons op
We spreken Nederlands / We speak English / Nous parlons Français

Handige informatie

Op dit moment nemen wij nog nieuwe patiënten aan. U kunt zich telefonisch of aan de balie aanmelden. Wij vragen u dan om de patienthistorie van uw vorige tandarts naar ons op te laten sturen. Op de dag van de eerste afspraak vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs en het pasje van de zorgverzekeraar mee te nemen.

De nota van het eerste consult dient altijd direct na behandeling aan de balie te worden voldaan. U krijgt van ons dan de factuur mee, welke u bij uw zorgverzekeraar in kunt dienen.

Indien u langer dan twee jaar niet geweest bent in onze praktijk gaan wij er vanuit dat u geen behoefte meer heeft aan onze diensten en wordt u zonder bericht uitgeschreven

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg